Ett populärt resmål som lockar många svenskar till sig är Thailand. Under de kalla vintermånaderna flyr många svenskar till Thailand för att njuta av sol och värme. Många väljer att stanna längre än en vanlig semester. Innan du packar är det dock bra att kolla upp vad du kan ta med dig.

Det finns nämligen vissa saker som är legala i Sverige men illegala i Thailand. I Sverige är det populärt att använda ecigg som komplement till vanliga cigaretter. Det är smidigt och enkelt att köpa det online och få det levererat till dörren. Har du köpt ecigg online för din Thailandsresa får du dock tänka om.

Stränga regler i Thailand

Thailand anses var ett paradis för landets vackra öar och förmånliga priser. Landet har dock stränga regler kring vad du får ta med dig in i landet. Ecigg är till exempel illegalt i Thailand och kan leda till fängelse om du försöker importera det. Det är därför viktigt att du ser till att läsa på inför din resa samt att du tar alla vaccinationer som krävs. En rekommendation är också att läsa tips för packning för att se till så att du inte glömmer något viktigt.