Kan man åka sista minuten till Thailand eller är det bara charterorterna som Kreta, Mallorca och Cypern som erbjuder detta? Nej, sanningen är att Thailand har blivit ett så pass populärt resmål för svenska turister att du idag med fördel kan hitta sista minuten resor till landet. Att flyga med sista minuten är ett riktigt bra alternativ för den som vill kunna sänka sina kostnader för resan så mycket som möjligt.

Visst finns det flygbolag som erbjuder både biljetter och hotell i sista minuten anda, men det vanligaste är att du bara kommer att hitta biljetter. Det är dock ingenting som du behöver oroa dig för. Thailand har mängder med magiska hotell som faktiskt blir billigare om du bokar dem separat eller när du befinner dig på plats i landet. Är du modig kan du med fördel vänta tills planet har landat och därefter åka runt till utvalda hotell för att se om det finns ett rum ledigt. Reser du med barn kanske detta dock inte är det bästa alternativet.

Observera att vaccination innan inresa i landet är rekommenderat och du behöver ta dem minst 6 veckor innan för att få ett komplett skydd.