Var det länge sedan som du upplevde det där pirret i magen som man kan få när man är kär? Då är det helt klart dags för dig att ta dig en tur till paradisstranden Koh Surin i Thailand. Det kan låta fånigt, men sanningen är att strandens fantastiska utseende får dig att känna precis som om du har fjärilar i magen. Här möts du av ett vatten som är så klart att du kan se minsta sandkorn under ytan och den mjuka och lena sanden följer hela stranden. Det turkosa vattnet är en otrolig syn och bakom sanden hittar du en tät och djurrik djungel. Kan det bli bättre?

Enkelt förklarat kan man säga att Koh Surin är en nationalpark och detta med bravur. Här finns det knappt några hus, inga vägar med störande eller bullrig trafik och inga butiker. Som mest kan du se några avlägsna bungalows, ett och ett annat campingtält eller den lilla fiskebyn. Under dagen finns förvisso ett flertal utflyktsbåtar med turister på platsen, men när dessa beger sig av kan du luta dig tillbaka och vara långt ifrån alla krav och måste.

Ett magiskt djurliv till havs

Gillar du att dyka eller snorkla kommer du att älska Koh Surin. Här kommer du inte bara att få uppleva ett flertal olika korallrev, utan du kommer också att få se fiskar i regnbågens alla färger. Djungeln bakom stranden ger ifrån sig ett och ett annat mystiskt ljud och hela upplevelsen kommer att kännas väldigt unik och spännande.